mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum
 • Naaimachinetrolleys en tassen, naaidozen - breitassen - handwerktassen

  Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, communie,... of een andere gelegenheid ? Kom dan langs in onze winkel en snuister bijvoorbeeld tussen onze naaidozen, breitassen, handwerktassen, naaimachinetassen en - trolleys! Of kijk voor een voorproefje eens op deze pagina.

 • Nieuwe lente/zomer-collectie!

  De nieuwste brei-/haakgarens en brei- en haakboeken van Lana Grossa zijn nu te ontdekken bij ons!

 • Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

  De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.

  Lees er hier meer over.

 • De nieuwste meernaalds-borduurmachine: de Janome MB-7!

  De MB-7: deze indrukwekkende Japanner, gebaseerd op de eerdere MB-4S, is de heer en meester onder de borduurmachines dankzij onder andere de 7 industriële naalden, een gigantische spoelcapaciteit (40 % meer capaciteit), de ultra-accurate borduurkwaliteit, en zoveel meer.

 • Ontdek bij ons de nieuwste Janome HORIZON!

  Ontdek nu bij ons de nieuwste HORIZON van Janome, de Memory Craft 9400 QCP. Deze ruime en krachtige naaimachine biedt enorm veel mogelijkheden voor zowel kledingnaaisters en quilters, en is voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Een volbloed raspaard en een echte topper!

 • Klanten getuigen...

  "Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

  Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Over ons

De winkel waar je écht alles vindt: naaimachines, naai- en borduurmachines, borduurmachines, overlockmachines, coverlockmachines én tal van andere producten. Je vindt bij ons ook een hele groot aanbod aan topkwaliteit breiwol, naaigerei, modieuze stoffen, patchworkstoffen, semi-professionele en professionele strijkapparatuur, knopen, borduurpakketten, alles voor handwerk, en zoveel meer dan we hier kunnen vermelden...

Guy's Naaicentrum, zoveel meer dan alleen naaimachines!


Adres

Roodkruisstraat 98
9220 Hamme
052/47.18.05
info@guysnaaicentrum.be


Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag:

9-12h & 13.30-18h.

Zaterdag:

9-12h & 13.30-17h.

Zondag & maandag gesloten.


Over welke categoerieën wilt u informatie ontvangen?

Neem er minstens één.


Breien / haken

Naaien

Borduren

Quilten

Handwerk


×